Kære Frank

Tekst

Vi afholdte i gruppen en række demonstrationer: Tre store på egen hånd foran Rådhuset. En stor i samarbejde med Landsforeningen for Socialpædagoger som hovedarrangør. Og en række mindre “sit in” demonstrationer, som en mindre gruppe af borgerne lavede på trappen foran Rådhuset hver fredag i flere uger. Billederne i nedenstående galleri er én stor blanding fra alle de forskellige demonstrationer.

Udover demonstrationerne var vi meget aktive på de sociale medier – især på facebook. Jeg stod for at lave en grafisk identitet og logo til siden og var med til at administrere den sammen med Kære Frank initiativtager Mathilde Faber som også selv har udviklings handicap samt autisme. Billederne i nedenstående galleri er en række “greatest hits” jeg kørte på siden hen mod slutningen af forløbet, hvor jeg har sat vigtige opslag på facebook siden op ved siden af portrætter taget af Lars Grunwahl.

Udover alt arbejdet med at arrangere demonstrationer sammen med gruppen og køre facebook siden sammen med Mathilde, så designede jeg også nogle flyers og hjalp en gruppe af de unge borgere med udviklings handicap ved at facilitere deres proces med at lave bannere mm og skrive taler på mest nænsomme måde muligt. Det var selvsagt et følsomt og svært emne for dem, da det jo var deres liv det handlede om, men de gjorde en fænomenal indsats og det var en fryd at hjælpe til!