Introduktion

Jeg stiller op til kommunalvalget i København d. 16. november 2021 på borgerlisten Rolig Revolution. Rolig Revolution er en platform for forandring af samfundet i en mere humanistisk og progressiv retning, centreret omkring de tre hovedtemaer: Mangfoldighed, bæredygtighed og demokrati. Tryk her for at læse hele manifestet.

Til dagligt er jeg kunstner og lever primært af, at lave sociale kunstprojekter, hvor jeg i samarbejde med forskellige udsatte grupper laver offentligt tilgængelige samskabte kunstværker. Desuden bruger jeg meget tid på antiracistisk aktivisme og klimakamp. Under coronapandemien har jeg ikke kunnet lave mit sædvanlige arbejde og de overvejelser som det har ført med sig, er endt med denne beslutning om, at kaste mig ind i den politiske arena, ved at stille op til en post i borgerrepræsentationen i København.

Jeg stiller op med fokus på boligmarkedet, fordi der næppe kan herske nogen tvivl om, at vi mangler billige boliger i hovedstaden. Men istedet for tomme løfter, bruger jeg min ekspertise som designer, til at researche området til bunds – og dele det jeg finder i løbet af min kampagne – for til sidst, at fremlægge et løsningskatalog med konkrete forslag op til valget.

Min primære kommunikation er via min personlige facebook profil, min twitter profil og min aktivistiske instagram profil, hvor man ved at følge med i stories, kan være med mig 1:1 ude i felten. Jeg gør også mit bedste for at få debatindlæg ud i æteren, men det er ikke så let endda…

Man er også altid velkommen til at kontakte mig via email, hvis der er noget: stine@roligrevolution.dk eller via nedenstående formular.

 

Transparens om økonomi:
Jeg har sparet op, således at jeg de sidste seks måneder op til kommunalvalget, stort set kan fokusere al min tid på valgkampen. Desuden har jeg i år modtaget arbejdslegater fra Statens Kunstfond på i alt 100.000 kr. Halvdelen af disse – altså 50.000 kr – vil jeg bruge på at lave kreative, kunstneriske indslag i valgkampen.