Hvorfor ikke stille op for et af partierne?

Jeg kan desværre ikke kan se mig selv i nogen af de eksisterende partier. Det der kommer nærmest er Ø eller Å, men lad mig forklare hvorfor jeg ikke stiller op for nogen af dem:

Jeg har selv ofte stemt på Enhedslisten (Ø) selvom de tit har været mere venstreorienterede end jeg, fordi jeg syntes de havde en vigtig vagthunde funktion i demokratiet. Men som årerne går oplever jeg, at de bliver stadigt mere pragmatiske og konsensussøgende i deres stil og det bryder jeg mig ikke om.  Især ikke, når de lægger mandater til en Socialdemokratisk regering der bedriver fremmedfjendsk politik.

Det eneste parti jeg nogensinde har været medlem af, det er Alternativet (Å). Da jeg første gang læste deres manifest, var jeg blæst bagover fordi det passede så godt på mine egne værdier. Desværre skete der hurtigt det samme, som jeg ser i alle de andre partier: Handling og tale følges ikke ad. De lovede ny politisk kultur, men var mere indspiste og havde mere drama end de fleste. De lovede klimakamp med store armbevægelser, men stod snart og lavede forslag om cigaretskodder. De fik muligheden for at tage Beskæftigelsesborgmester posten i København, men fravalgte den til fordel for Kulturborgmester, for så kort tid efter, at fylde alle aviser med drama om forfalsket CV og dyr kontorindretning… Og så videre. Så mit medlemsskab ophørte snart igen.